Nastopajoči v letu 2019:

Največji mash up vseh časov

Na trojnem odru bodo za največji glasbeni mashup, ki ga pri nas še nismo doživeli, poskrbeli Big Foot Mama x Neisha x Perpetuum Jazzile x Tabu x Pero Lovšin x Klemen Klemen x Valentino Kanzyani x Modrijani. Vrhunski slovenski glasbeniki bodo v živo prepletli različne glasbene zvrsti, rock, pop, elektroniko, rap, narodno zabavno glasbo in zborovsko petje!

 

BIG FOOT MAMA

PERPETUUM JAZZILE

MODRIJANI

TABU

PERO LOVŠIN

KLEMEN KLEMEN

NEISHA

VALENTINO KANZYANI

Več informacij o preostalih nastopajočih sledi kmalu…

VSTOPNICE

Program 2018

Nastopajoči v letu 2018:

Dubioza Kolektiv x S.A.R.S

Po dveh letih nepozabnih simultanih nastopov slovenskih rockerjev Siddharte x Big Foot Mame in Dan D x Mi2 smo 2018 recept prilagodili, nadgradili in pripravili nekaj čisto novega in norega. Ritem Mladosti 2018 je bil prava glasbena bitka med balkanskima velikanoma Dubiozo Kolektiv in S.A.R.S., ki se je odvijala na dveh nasproti si stoječih odrih, vsak na svojem koncu dvorane, med katerima ste stali vi, ki ste bili tudi sodniki tega legendarnega spopada! Na unikatnem nastopu ni manjkalo hitov tako enega kot tudi drugega benda, ki so bili zapeti izmenično in prepleteno!

Skupina S.A.R.S. je nastala leta 2006 v Beogradu in že po izdaji prvega singla »Budjav Lebac« splezala na sam vrh glasbenih lestvic številnih ex-yu držav, vključno s Slovenijo. Njihova zgodba uspeha je še posebej neverjetna, saj je pesem zrasla v popularnosti zgolj na podlagi demo posnetka, ki je na Youtube naložil prijatelj banda, brez kakršne koli medijske promocije.

V zadnjih letih je skupina navdušila oboževalce še s številnimi drugimi hiti, kot so: »Perspektiva«, »Lutka«, »Ti, ti ,ti«,…

DUBIOZA KOLEKTIV

TABU